Thursday, February 13, 2014

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ενδοδαπέδια θέρμανση;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση θεωρείται ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για ενδοδαπέδια θέρμανση, σε σύγκριση με άλλα συστήματα, όπως εκείνο που χρησιμοποιεί θερμό αέρα. Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους  τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε  πάρα πολύ:
Οι παλιοι μεθοδοι θερμανσης  δεν χρησιμοποιούν οποιαδήποτε κίνηση του αέρα. Αυτό  επειδή ο θερμος αέρας είναι ελαφρύτερος και ανεβαίνει γρήγορα στο ανώτερο επίπεδο του δωματίου. Αυτό θα αφήσει το κεφάλι σας και το ανώτερο σώμα  πολύ ζεστό και οχι άνετο. Το κάτω μέρος του σώματος σας θα είναι κρύο.
Αντίθετα λειτουργεί η ενδοδαπεδια θερμανση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από τη στιγμή που ο θερμός αέρας που εκπέμπεται από το ζεστό πάτωμα, χάνει ένα κομμάτι της θερμότητας. Έτσι, το κάτω μέρος του σώματος είναι θερμότερο από το πάνω μέρος του σώματος, το οποίο είναι ακριβώς ο τρόπος που επιθυμούμε να είναι.
  • Η θέρμανση βοηθά να μειώσουμε την κίνηση των σωματιδίων σκόνης.
  • Το δωμάτιο δεν φαίνεται άσχημο με βαριά μηχανήματα θέρμανσης να προεξέχουν. Είναι αόρατη η θέρμότητα.
Περισσότερα
Υπάρχουν διαφορετικά προϊόντα θέρμανσης, το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε κάτω από το πάτωμα για να ζεσταθεί το σπίτι ή το γραφείο σας. Το ένα είναι με σύρμα θερμαντικό.Αυτό χρησιμοποιείται κάτω από τα δάπεδα που έχουν πλακάκια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους που δεν είναι κανονικού σχήματος.
Θερμαντικά χαλάκια μπορουν να τοποθετηθουν σε  πέτρα και πλακάκια. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και είναι επίσης διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη.
Ένα άλλο προϊόν της ηλεκτρική ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι μια θερμάστρα άνθρακα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δάπεδα τα οποία έχουν χαλιά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε ξηρούς χώρους όπως το σαλόνι, υπνοδωμάτιο ή ακόμα και το σαλόνι.
Αν ψάχνετε για ένα προϊόν υπόδαπέδιας θέρμανσης δαπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα είδη δαπέδων, τότε πάμε για τα καλώδια Inscreed. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Inscreed δάπεδα, αλλά και σε δάπεδα που έχουν πραγματικά παχιά δάπεδα.
Εάν έχετε ένα πλαστικοποιημένο πάτωμα ή ακόμα και ένα ξύλινο πάτωμα, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα θέρμανσης με φύλλο. Έχει ένα βελτιωμένης ποιότητας.
Εξοικονόμηση χρημάτων
Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας. Εάν είστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, τότε μπορείτε να σωσετε το κόστος της εγκατάστασης με τον τρόπο αυτό όλα από τον εαυτό σας. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν χρήσιμες οδηγίες εγκατάστασης για τους πελάτες που προτιμούν να εγκαταστήσετε μόνοι τους.
Υπάρχουν αρκετά απλές οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Κατ 'αρχάς θα πρέπει να σχεδιάσουν, να πάρει στη συνέχεια τη διάταξη και, τέλος, την εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης κάτω από τα πατώματα. Υπάρχει μια λύση για κάθε είδος δαπέδου. Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσει πόσο θα έχετε την ευκαιρία να περάσουν και στη συνέχεια να πάει για να κάνει από μόνος σας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα θερμοστάτη, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία των δαπέδων με το πάτημα ενός κουμπιού!

No comments:

Post a Comment